• Question:1 Are you a factory or trading company?

    Answer: 1 We are a trading company registered in New Delhi, India

  • Question: 2 What are the payment terms do you accept?

    Answer: 2 We accept T/T, D/P, Irrevocable L/C (for some countries) and Western Union

  • Question:3 What are delivery timelines?

    Answer:3 The delivery is according to order quantity. We can answer the customer's questions and queries in 24-48hours along with full technical support in time to all our products.

  • Question 4: What is the material guarantee?

    Answer 4: You can get TPI (Third Party Inspection) for the material authentication and quality check from a registered and approved agency before dispatch after placing the order.

  • Question:5 Do you test all your goods before delivery?

    Answer: 5 Yes. We can also provide you the PI report before dispatch for the authentication of the materials or goods.

  • Question:6 What are the services offered by your company?

    Answer:6 We are a trading company that tries to bring you the best quality building material from the source to your doorstep anywhere in the world. We search, negotiate, precure, insure, certify and deliver the building material goods anywhere in the world.

  • Question:7 How do you transport the material?

    Answer:7 Depending upon the order size, weight, timeline and the destination of the delivery we look for the best suitable transport either ship or air cargo.

  • Question:8 Can we get our order insured at the time of dispatch?

    Answer:8 Yes, we can get your order insured from an insurance agency at a nominal cost.

© 2022 yourbuildmart.com All rights reserved.